Móra Ferenc
Szakkollégium
KAPCSOLAT
Legfrissebb híreink
ELOLVASOM
Ahol
MINDENKI KÖSZÖN
mindenkinek
Móra Ferenc
Szakkollégium
KAPCSOLAT
Ahol
MINDENKI KÖSZÖN
mindenkinek

Rólunk

Üdvözlünk honlapunkon!

Az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium a Szegedi Tudományegyetem kollégiuma, az Egyetemi és Karközi Kollégiumi Tanács tagja. Elsősorban a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar és a Természettudományi és Informatikai Kar, kisebb részben az Állam- és Jogtudományi Kar, illetve a Gazdaságtudományi Kar hallgatói alkotják a kollégiumi közösséget.
Az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium immáron öt évtizedes fennállása óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a kollégistáknak szellemi otthonul is szolgáljon, hogy feltételeket és lehetőségeket teremtsen a hallgatók szakmai továbbfejlődéséhez, sokoldalú képzéséhez, a nemzeti és az egyetemes kultúra és tudomány értékeinek közvetítéséhez. Mind a szakkollégisták, mind a szakkollégium vezetése egyöntetűen azt az elvet vallja, hogy a kollégium nemcsak szálláshely, szociális intézmény, esetleg hallgatóknak járó szolgáltatás, hanem fontos szakmai műhely és egyben közösségformáló erő, amely második otthonául is szolgál a szakkollégiumban lakóknak.

Ha csak

Egyszerűen megszállnál nálunk

Akkor egyszerűen csak lépj kapcsolatba velünk és foglalj le egy neked tetsző szobát. A kollégium elhelyezkedése és kialakítása nyugodt pihenésre ad lehetőséget, míg versenyképes áraink miatt lényyegében bárki megszállhat nálunk.

Ha kifejezetten

Érdekel a tudományos élet

Akkor várnak téged a Kollégiumunk által szervezett és megrendezett tudományos előadások, konferenciák. Szakkollégiumi státuszunkból adódóan hallgatóink számára kurzusokat tartunk, amelyek során mélyíthetik tudásukat érdeklődési köreikben, új nyelveket tanulhatnak vagy új tudományterületekkel ismerkedhetnek meg.

Ha pedig

Közénk szeretnél tartozni

Akkor add be jelentkezésedet a Móra Kollégiumba. Egyetemistáknak lehetőségük van várólistára kerülni, míg a gólyák jelentkezését a nyári hónapokban várjuk. További információkat itt találhatsz.

Amik rólunk szólnak

Legújabb híreink

Infografika és kiegészítő útmutató a június 2-án záruló felsőéves kollégiumi felvételihez
Tekintsd meg és nagyítsd képeinket, ha úgy érzed, jól jönne még egy kis segítség a június 2-án, 23:59-kor záruló felsőéves
Móra Tehetséggondozó Tábor – meghosszabbított jelentkezés 2023. május 30-ig
Kedves Érdeklődők! A 2023. július 31. – augusztus 4. között megrendezendő Móra Tehetséggondozó Táborunk jelentkezési határidejét 2023. május 30-ig meghosszabbítottuk. 
Felsőéves felvételi 2023
Kedves Móra Ferenc Szakkollégium iránt érdeklődő felsőéves hallgatók! A szakkollégiumi felsőéves felvételi eljárás 2023. június 2-án zárul. Akik szeretnének jelentkezni
Beszámoló az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium NTP-SZKOLL-21-0022. számú pályázat által támogatott kötelezően megvalósított szakkurzusáról és szakszemináriumáról
Gazdasági kihívások, pénzügyi tudatosság   A szakkurzus helyszíne: Móra Ferenc Szakkollégium, Típus: szakkurzus, időpont: 2021/2022. I. szemeszter Kurzusvezetők: Mészáros Mercédesz,


Ha tetszik, amit látsz

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

Tekintsd meg a legújabb galériáinkat

Galéria

Akikkel kapcsolatban állunk

Egyetemi intézmények

Károlyi Mihály Kollégium
SZTE logo

Ahol aktívak vagyunk

Közösségi oldalak

Applying changes...

ThemeMonstroid

Layout type
 • Wide
  Wide
 • Boxed
  Boxed
Skins
 • Material
  Material
 • Dark
  Dark
 • Minimal
  Minimal
 • Flat
  Flat